share on facebook

Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

«2ο ΤΡΙΠΟΝΤΟ!! ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΣΤΟΝ 4ο ΟΜΙΛΟ»


Αμβρυσσέας Διστόμου-Αστέρας Ιτέας (3-1)
15’ Χύσι, 47’, 57’ Κωστούλας -24’ (πεν.) Αντωνίου

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κωστούλα που πέτυχε δύο γκολ, ο Αμβρυσσέας Διστόμου πανηγύρισε τη δεύτερη διαδοχική νίκη του και βρίσκεται πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον ΝΠΣ Βόλος. Από την άλλη πλευρά ο Αστέρας Ιτέας ισοφάρισε προσωρινά με πέναλτι του Αντωνίου, αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει τη δεύτερη ήττα σε δύο ματς.

Αμβρυσσέας Διστόμου (Ηλίας Λιόντος): Ντέντσεβ, Μαργαρίτης, Καλαγκάνης, Μεταλλινός, Στούμπος, Βλάχος, Μπότσης, Βαγγελή, Κωστούλας, Χύσι, Ντο Σάντος

Αστέρας Ιτέας (Κώστας Λίβας): Μάλτζαρης, Μπογκντάνι, Ζαννιάς, Κοντογεωργος, Πανάκης, Αντωνόπουλος, Τοπούζι, Χαραλαμπίδης, Αλεξίου, Αντωνίου, Γεωργουσόπουλος

Διαιτητής: Κατοίκος 

Βοηθοί : Ματσούκας - Κακαρίδας 
(Αθηνών)




Οι αγώνες:

Ρήγας Φεραίος-ΝΠΣ Βόλος (2-3)
10’ Μπόρας, 90+5’ Τζέκας-27’ Πίτου (πεν.), 59' Ντεντάκης, 67’ Ηλιόπουλος

Το «δύο στα δύο» έκανε ο ΝΠΣ Βόλος στο πρωτάθλημα μετά και τη δύσκολη επικράτηση με ανατροπή επί του Ρήγα Φεραίου και πλέον βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ
 Στα αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 10’ με την προβολή του Τζέκα, πριν ισοφαρίσει με πέναλτι στο 26’ ο Πίτου Γκαρσία, παράβαση που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες του Ρήγα Φεραίου.

Οι φιλοξενούμενοι τελικά πήραν κεφάλι στο σκορ με κεφαλιά του Ντεντάκη στο 59’ και... καθάρισαν το ματς στο 67' με τον Ηλιόπουλο. Τελικά αυτό συνέβη, με τους γηπεδούχους να μειώνουν απλά σε 3-2 στο 90+5’ με τον Τζέκα.

Ρήγας Φεραίος (Γιώργος Αλεξίου-Χρήστος Σπαθής): Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Γκάγκας, Σπαθής, Καρλιάμπας, Αλεξίου, Μπόρας (Καναβός), Παπακώστας (64’ Χατζησταμάτης), Τσιώλης (46’ Τσελεπής), Γεωργατζής, Τζέκα
ΝΠΣ Βόλος (Χουάν Φεράντο): Πατσιογιώργος, Ντεντάκης, Ντόσης, Δημηνάς, Τζελίδης (58’ Ηλιάδης), Πιαστόπουλος (66’ Μελισσόπουλος), Πέντα (80’ Κυπαρρίσης), Καμπαγιέρο, Μάντζης, Πίτου Γκαρσία, Ηλιόπουλος (75’ Ζέρης)

Διαιτητής: Βουρνέλης (Μακεδονίας)

ΑΟ Σελλάνων-Νίκη Βόλου (1-2)
37’ Ερβίστ-9' Αρχοντής (αυτ.), 14' Μωυσιάδης

Το πρώτο «τρίποντο» στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Νίκη Βόλου, που έφυγε με το «διπλό» από την Καρδίτσα.

Με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν καλύτερα και αποφασισμένοι να... ρεφάρουν την ήττα της πρεμιέρας με τον Ρήγα Φεραίο ξεκίνησε το ματς. Αυτή η δυναμικότητα της Νίκης μετουσιώθηκε σε γκολ άμεσα, με το αυτογκόλ του Αρχοντή στο 9’. Οι «μπλε» δεν σταμάτησαν εκεί, με τον Μωυσιάδη στο 14’ να εκμεταλλεύεται το στημένο του Δημολιού και με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι να κάνει το 2-0. Ο ΑΟ Σελλάνων έβγαλε αντίδραση και κατάφερε να μειώσει σε 2-1 στο 37’, με σκόρερ τον Ερβίστ, που πέτυχε το γκολ του στην αντεπίθεση και έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια με αυτό το αποτέλεσμα.

Το δεύτερο ημίχρονο εκκίνησε με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να ισοφαρίσουν, χωρίς να δημιουργούν κάποια απειλητική στιγμή. Αντίθετα, η Νίκη Βόλου έφτασε κόντα στο 3-1 στο 60’, όταν ο Μέτσε σέντραρε από τα δεξιά, ο Γιάκοβλεφ ψηλότερα απ' όλους πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κουτσόπουλου. Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 71’, όταν και ο Τζιώρας αποβλήθηκε με 2η κίτρινη. Παρόλα αυτά ο ΑΟ Σελλάνων δεν το εκμεταλλεύτηκε, ενώ και αυτός τελείωσε το ματς με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο σκόρερ Ερβίστ.

ΑΟ Σελλάνων (Γιάννης Μπουρνάκας): Κουτσόπουλος, Ερβίστ, Καραγιάννης, Αρχοντής, Κουρκουλάς, Θεοδωρόπουλος, Τζανής, Μούτας (77΄Ακρίβος), Δανιήλ (56’ Παπαδημητρόπουλος), Κοντός, Μαρούδας (85’ Γιαγιάκος)
Νίκη Βόλου (Φάντζιο Μπούις): Τζήμας, Γενιτσαρίδης, Δημολιός, Μωυσίδης, Καρτσαμπάς, Βέργος, Ντόλγκι, Μέτσε, Γαρυφαλλόπουλος (86’ Ματθαίος), Γιάκοβλεφ (89’ Λάιος), Τζιώρας

Διαιτητής: Διώτης (Ευρυτανίας)
Κόκκινη: 71’ Τζιώρας-90’ Ερβίστ

Ολυμπιακός Βόλου-Διγενής Νεοχωρίου (2-1)
65' Κόκας, 68' Σεχολάρι-87' Μπασιάκας

Την πρώτη του νίκη πανηγύρισε στο πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός Βόλου που επικράτησε με 2-1 του Διγενή Νεοχωρίου. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ανώτεροι σε όλο το ματς και τελικά κατάφεραν να προηγηθούν στο 65’ με κεφαλιά του Κόκα. Τρία λεπτά μετά ο Σεχολάρι με διπλή προσπάθεια έκανε το 2-0, βάζοντας έτσι τις βάσεις για τη νίκη της ομάδας του.

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 87’ με τον Μπασιάκα με σουτ.

Ολυμπιακός Βόλου (Μιχάλης Ζιώγας): Καραγκιολίδης, Α. Κόκας, Καραμπάς (90’ Λούγκος), Νόνης (46’ Κόκας), Κραγιόπουλος, Τόσκας, Βασίλιεβιτς, Καράμπελας (83’ Μέμος), Σεχολάρι, Θέος, Σέττος
Διγενής Νεοχωρίου (Θάνος Θεοδώρου): Σταμέλος, Γκαγκαστάθης, Τζέλης (85’ Νικόλαρος), Γούτσιος, Σαρακατσάνος, Μακρής, Κατσαμάγκας (80’ Γιώτας), Σκόνδρας, Κολοβός, Νασιακόπουλος (60’ Μπασιάκας), Αμπαδιωτάκης (66’ Τσικρίκας)

Διαιτητής: Καρατέρπος (Κοζάνης)

Αχιλλέας Φαρσάλων-ΑΟ Θήβα (2-1)
48’ Οικονόμου, 52’ Κόλα Αχιλλέας Φαρσάλων-9’ Βεζυρτζόγλου

Τη νίκη με ανατροπή πήρε ο Αχιλλέας Φαρσάλων, παίρνοντας έτσι τους πρώτους του βαθμούς του στο πρωτάθλημα. Από την άλλη η Θήβα παραμένει χωρίς νίκη μετά και το 1-1 της πρεμιέρας.

Στα αγωνιστικά, αν και προηγήθηκαν μόλις στο 9’ οι φιλοξενούμενοι, με τον Βεζυρτζόγλου, οι γηπεδούχοι έφτασαν στην επικράτηση χάρις στα γκολ των Οικονόμου στο 48’ με κεφαλιά και Κόλα (52’) με συρτό σουτ.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Μάκης Τριανταφυλλόπουλος): Κουτσοκέρας, Οικονόμου, Κούλπας, Καραμπούζης, Μάρκου, Νεμπεγλέρας, Τλούπας, Μανιώτης (46' Χατζής), Λόλας, Συράκος (90' Τσανάκας), Κόλα (83' Καραγκούνης).
ΑΟ Θήβα (Σάββας Παχατουρίδης): Μόνος, Καραλής, Ζηγογιάννης, Μπρέγκασι, Μαυρόπουλος (73' Τιάγκο), Αργυρίου, Πωτόρος, Βεζυρτζόγλου (62' Πλατέλλας), Σένκα, Τόπι, Κάρλος.

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)

ΓΣ Αλμυρού-Οπούντιος Μαρτίνου (4-1)
12’, 45’, 53’ Φλίγκος, 79’ Νάκας- 37’ Τσιόφλιος

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φλίγκο που πέτυχε χατ τρικ έκανε... ποδαρικό ο Αλμυρός στη Γ’ Εθνική. Ο στράικερ των γηπεδούχων χτύπησε τρεις φορές απέναντι στον Οπούντιο Μαρτίνου και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη. Συγκεκριμένα σκόραρε στο 12, 45’ και το 53’ , με τον Νάκα να διαμορφώνει το τελικό 4-1. Για τους φιλοξενούμενους είχε μειώσει προσωρινά ο Τσιόφλιος.

ΓΣ Αλμυρού (Λάκης Μπακάλης): Σταυράκης, Αλεξανδρής (69ο Τσιάτσιος), Μπαρούτας, Στουρνάρας, Κυριάκος, Σαββίδης, Κυπτίου, Νάκας (80ο Βούλγαρης), Φλίγκος, Κωτσαρίδης (λ.τ. 46ο Καψιώτης), Κοντοβάς (62ο Θωμαΐδης)
Οπούντιος Μαρτίνου (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Μπασινάς, Ζάχαρης (37ο Παπανικολάου) , Νικολόπουλος, Κοκαβέσης (79ο Μπράχο), Αδαμίδης, Αγγελόπουλος (66ο Χρυσαφόπουλος), Τομόρι, Νούλας, Κολάς, Τσόφλιος, Πρέντι

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

 Ρεπό: ΑΠΟΚ Βελούχι




ΑΓΩΝΕΣ


ΕΠΟΜ. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: 15.10.2017 - 16:00
Αμβρυσσέας Διστόμου - Ρήγας Φεραίος

ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: 01.10.2017 - 16:00
Διγενής Νεοχωρίου - Αμβρυσσέας Διστόμου: 0 - 1


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


1 ΝΠΣ Βόλος 6 2 0 0

2 Αμβρυσσέας Διστόμου 6 2 0 0

3 ΓΣ Αλμυρός 3 1 0 0

- Ρήγας Φεραίος 3 1 0 1

- Αχιλλέας Φαρσάλων 3 1 0 1

- Ολυμπιακός Βόλου 3 1 0 1

- Οπούντιος Μαρτίνου 3 1 0 1

- Νίκη Βόλου 3 1 0 1

- ΑΠΟΚ Βελούχι 3 1 0 0

10 ΑΟ Σελλάνων 1 0 1 1

- ΑΟ Θήβα 1 0 1 1

12 Αστέρας Ιτέας 0 0 0 2

- Διγενής Νεοχωρίου 0 0 0 2

 ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ http://viotianet.gr/archives/42622

2η Νίκη για τον Αμβρυσσέα Διστόμου 

( Φωτορεπορτάζ )

Γ΄ Εθνική – 4ος Όμιλος

Αμβρυσσέας Διστόμου – Αστέρας Ιτέας 3-1
15’ Χύσι, 47’, 57’ Κωστούλας – 24’ (πεν.) Αντωνίου

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κωστούλα που πέτυχε δύο γκολ, ο Αμβρυσσέας Διστόμου πανηγύρισε τη δεύτερη διαδοχική νίκη του και βρίσκεται πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον ΝΠΣ Βόλος. Από την άλλη πλευρά ο Αστέρας Ιτέας ισοφάρισε προσωρινά με πέναλτι του Αντωνίου, αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει τη δεύτερη ήττα σε δύο ματς.



Διαιτητής: Κώστας  Κατοίκος    &    Βοηθοί :   Ματσούκας – Κακαρίδας  (Αθηνών)



Αμβρυσσέας Διστόμου (Ηλίας Λιόντος): Ντέντσεβ, Μαργαρίτης, Καλαγκάνης, Μεταλινός,
 Στούμπος, Βαγγέλης (82* Μπαλντάς), Βλάχος, Χύσι, Κωστούλας (89* Τέγιες), Μπότσης (86* Κυπραίος), Ντος Σάντος (89* Μεταξούλης).



Αστέρας Ιτέας (Κώστας Λίβας): Μάλτζαρης, Μπογντάνι, Ζαννιάς (89* Γκούρας), Καραγιώργος, Πανάκης, Αντωνόπουλος, Τοπούζι (55* Λαζάρου), Χαραλαμπίδης (64* Καρδάρας), Αλεξίου, Αντωνίου, Γεωργουσόπουλος (68* Χαρδαλούπας).

 
           
                   φωτό     icon Prayiannis    


 VIDEO  1  ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΑΠΟ ΣΤΑΡ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ : Ρεπορτάζ Δημήτρης Σωτηρόπουλος

              http://www.starsports.gr/articles/amvrisseas-distomou/1507553128              



<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x63r97j" allowfullscreen></iframe>

                                                
                                 



                                        VIDEO 2  tsag73

                                                         
                                ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ 
                                                   
                                                                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου